Adverteren

Hoge attentiewaarde

Met een advertentie in het Zevenaars Nieuwsblad bereikt u ieder huishouden in de gemeente Zevenaar. Door de professionele redactionele aanpak met voor elk wat wils bent u verzekerd van de hoogste attentiewaarde voor advertenties in de Liemers. Heel bijzonder is dat het Zevenaars Nieuwsblad ook wordt verspreid op alle bedrijventerreinen in de gemeente Zevenaar. Bovendien zijn er afhaalpunten op een groot aantal plaatsen waar veel inwoners komen.

 

Doorplaatsen naar andere kranten

Het Zevenaars Nieuwsblad is een tweewekelijkse uitgave van Liemerse Nieuwsbladen bv, die ook het Duivens Nieuwsblad en het Westervoorts Nieuwsblad uitgeeft. Daarmee bereikt u ruim 80.000 inwoners in de gehele Liemers. Desgewenst regelen wij als extra service ook de plaatsing in andere kranten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden: 0316 – 280 682.

 

Formaten, tarieven, eigen dtp-afdeling

Het Zevenaars Nieuwsblad werkt zoveel mogelijk met vaste advertentieformaten. De formaten en de plaatsingstarieven staan overzichtelijk bij elkaar op onze tarievenlijst. Wilt u een ander formaat, bel dan even: 0316 – 280 682. Dan vinden we samen een oplossing. U kunt ook gebruikmaken van onze eigen dtp-afdeling, waar professionele vormgevers u graag van dienst zijn.